Nu trouwen helaas de komende tijd niet mag, heb ik iets bedacht: mini zoete tafels voor kleine feestjes THUIS! Speciaal voor het Pinksterweekend.
Geef het iemand cadeau of hou het lekker zelf

Zin om iemand te verrassen of gewoon zelf zin in taart? Ik ga weer heerlijke verrassingsboxen maken met mini zoete tafels voor het weekend van 30 mei. 

De mini zoete tafels bestaan uit 6 zoete items per persoon, dus echt een feest! Wil je jezelf extra verwennen, neem er dan een heerlijke fles bubbels (met of zonder alcohol) bij, of scones met rozijnen. 

Zet de taartjes op een mooie schaal en het feestje thuis is klaar. 

Ophalen of bezorgen

Je kunt je bestelling ophalen bij wijnwinkel Cloinq, Westersingel 20. Dit kan vrijdagmiddag 29 mei van 16:00-18:30 of op zaterdag 30 mei tussen 10:00-17:30.

Ik (of mijn bezorghulp) breng op vrijdagmiddag 29 mei voor € 3,50 de verrassingsbox bij je thuis (in Groningen stad, Haren, Eelderwolde, Engelbert, Meerstad). Ik zet het voor je deur, bel aan en hou 1,5 meter afstand. Beloofd. 

 

Maak thuis je mini zoete tafel

Zet thuis alles op een gezellig plateau of mooie schaal en het mini feestje is klaar. En less is in dit geval niet more. Overdrijf maar een beetje, prik er een gezellig vlaggetje in, pak je mooiste gebaksschoteltjes, zet een bloemetje er bij. En vergeet vooral niet iets lekkers voor jezelf in te schenken.