UITVERKOCHT ~ Op 4 en 5 april is het weer Pasen. Speciaal hiervoor maak ik zoete tafels met een Paastintje. Dit keer inclusief tof papieren tafelkleed waarmee je het direct tot een echt feest maakt, zonder al te veel gedoe en afwas.
Wat zit er in de zoete tafels?

Eén stukje taart is geen taart, dus om het echt tot een feestje te maken, maak ik verschillende zoete hapjes. Denk bijvoorbeeld aan een stukje chocoladetaart met bosbessen, of een mini slofje met passievruchtencurd. 

Per persoon kun je 5 verschillende stukjes taart / zoete hapjes verwachten. Dit kost € 12,- pp. Te bestellen vanaf 2 personen. Per bestelling krijg je zo'n mooi papieren tafelkleed. 

Afhalen en betaling

Zaterdagmiddag 3 april tussen 14:00 en 16:00 bij mijn studio: Paradijsvogelstraat 10, Groningen
Hier kun je gewoon gratis je auto even parkeren. Mijn ingang zit, door het hek, tweede deur links.  

Bestellen doe je eenvoudig door dit formulier in te vullen. Je krijgt van mij een mailtje als bevestiging met daarin een betaalverzoek. Check vooral ook je spam, want daar komt mijn mail wel eens in terecht. 

Extra feestelijk

Maak het extra feestelijk met bloemen! Willeke van Thuis met Bloemen maakt mooie boeketjes erbij voor € 10,- extra. En helemaal ideaal: ze staan al in vaasjes/potjes, en die mag je houden!