Bak met dit cakeblik een prachtige cake én bouw er eigenhandig een taart van!
Dromen over een bakvorm

Al tijden droom ik van mijn eigen bakvorm en hierbij presenteer ik 'm aan jullie, een cakeblik! Er zijn zoveel saaie bakvormen en daar moet verandering in komen.

Een cake bakken is behapbaar, iets wat je zo even vrijdagmiddag in een verloren kwartiertje maakt. Niet iets waarvoor je uren in de keuken hoeft te staan. Maar hoe gaaf is het als je die cake stort, je eigenlijk een taart gebakken hebt?! Door middel van crowdfunding is het gelukt om de vorm te realiseren. De eerste serie van 1500 stuks wordt in september/oktober verwacht. 

Het idee erachter

Het cakeblik heeft een verdeling van allemaal taartpunten. Je kunt dus je gasten een puntje serveren, in plaats van een plak cake. Het idee erachter is dat je de punten cake rond kunt leggen op een plateau en er alsnog een taart van kan bouwen! De 'kersjes' op de taart kun je gebruiken voor versiering. Leg er bijvoorbeeld lekker vers fruit op.

En natuurlijk zit er een gaatje in, zodat de vorm mooi aan de muur kan hangen.

Materiaal

De bakvorm wordt gemaakt van gegoten aluminium, dus het wordt echt een zware, degelijke vorm en dan gecoat zodat je cake er altijd uitkomt. Het maakproces van zo'n vorm is echt ontzettend kostbaar. Ze worden in een matrijs gemaakt en dat is de investering waarvoor ik jullie hulp vraag. Door nu alvast een bakvorm te kopen, help je mij de investeringskosten voor de matrijs te voldoen.

Bestel alvast een bakvorm
en bak nooit meer saaie cake!