Prachtig geïllustreerd boekje dat zich in rap tempo verspreidt. Groot genoeg om rustig van te genieten, klein genoeg om te versturen.
"Heeft de buurvrouw een nieuwe baan? Breekt de zon eindelijk door de wolken of is de boter in de aanbieding? Er is altijd wel een reden om het leven te vieren met zoete hapjes!"

In dit kakkerlakje staan heerlijke recepten om iemand mee te verrassen. En uiteraard een pagina met tips en tricks. Het boekje wordt geleverd met een passende envelop, dus stuur het boekje naar iemand op! 

Wat zijn kakkerlakjes

In de zomer van 2019 maakte de boekenwereld kennis met een nieuw soort kakkerlak. Prachtig geïllustreerde boekjes die zich in rap tempo zullen verspreiden. Groot genoeg om rustig van te genieten, klein genoeg om te versturen. Elk Kakkerlakje heeft verstuurallure, net als kaarten in een regulier kaartenrek. Denk aan verhalen en gedichten om iemand een hart onder de riem te steken, iets over jarig, ziek of verdrietig zijn. Over de dood van een familielid of huisdier, over verhuizen, over vrienden (of het gebrek eraan), over wennen aan een nieuwe school of collega. En over de liefde natuurlijk. Onmisbaar, net als titels over lekker eten en drinken.

Al deze onderwerpen en méér vind je terug in de categorieën: jong, poëzie, literatuur en culinair. Zo vind je altijd iets toepasselijks om te versturen. En sommige boekjes vind je misschien wel zo mooi, dat je ze zelf wilt houden. 

Auteur: Saakje Visser
Illustraties: Karina Dimitri

Prijs € 6,99 (incl. envelop)

Gemaakt door: Uitgeverij Loopvis en uiteraard duurzaam gedrukt 

Klik hier voor de webshop
Koop hier je kakkerlakje, een luxe wenskaart perfect voor een feest