Op 10 april was het eindelijk zover: het feest ter ere van het bakblik!
Cake-catwalk

Eindelijk kon ik dan alle crowdfunders bedanken, want de bakvormen waren binnen! Het leek mij een tof plan om iets ludieks te doen en zo bakte ik de langste cake van Groningen! 45 Cakes vormden samen een 15 meter lange rij, de cake-catwalk! 

Dankjewel!

Op zo'n dag ben je altijd blij dat je er niet alleen voor staat. Dus er zijn een aantal mensen die ik graag wil bedanken. En dit doe ik in willekeurige volgorde hoor! 

Van Pauline en Henk kreeg ik oude strijkplanken waarmee ik de catwalk heb gemaakt. Gerard zaagde daar passende planken voor. Dankjulliewel! 

Ontzettend blij was ik met de prachtige ruimte Bie de Buuf die ik van Stichting Toentje mocht gebruiken en de hele dag heeft Annemiek mij geholpen. Twee van 45 cakes kwamen van haar hand. Die heerlijke met limoncello en lavendel kwam uit haar oven. 

Mijn vriendin Moniek (we kennen elkaar al sinds 3 havo) was chef thee en samen met mijn zus Feikje hielp zij met alle hand en spandiensten. Dankjulliewel! 

Chef kassa was mijn vriendin Henriëtte. Dankjewel! 

Ruud, dankjewel! Voor al je wijze adviezen, technische tekening en de kritische noot, zodat de bakvorm echt een topproduct is geworden. En heel fijn dat je samen met Nina al eerder kwam om te helpen. 

Ronald, dankjewel dat je zulke mooie foto's hebt gemaakt, zodat we nog kunnen nagenieten. 

En als laatste dank aan alle crowdfunders, door jullie vertrouwen is het me gelukt! 

OOGtv

Bekijk hieronder de reportage die OOGtv van de middag maakte. 

Ook bakken in bakpunt?
Krijg je ook zin om te bakken in zo'n mooie vorm