Kom zondag 18 oktober high tea-en in de kas van de Rousant
Sluit de herfstvakantie af met taart!

Kom je ook gezellig high tea-en op zondag 18 oktober? We dekken de tafels feestelijk in en zorgen voor heerlijke hartige en zoete hapjes, en natuurlijk een feestelijke bubbel. Luid de herfstvakantie in met een high tea! 

De hartige hapjes worden verzorgd door Genietlokaal. Denk aan lekkere broodjes met mousse van huisgerookte zalm en de hamburger van de Groninger Blaarkop mag natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast verrast Twan je uiteraard met meer hartige dingen. 

De zoete kant komt uit de oven van mij. Naast verschillende puntjes taart, serveer ik natuurlijk ook een warme scone met zelfgemaakte jam. 
 

Kosten

De high tea kost € 29,95 per persoon. 
Hiervoor krijg je 6 hartige, 6 zoete items, een feestelijke bubbel en natuurlijk thee! Dus je hoeft de hele dag niet meer te eten. 

Locatie

We houden de high tea's in de prachtige kas van Camping de Rousant. Daar groeien mooie wijnranken en de vuurtjes steken we natuurlijk aan. In de bevestiging sturen we voor de zekerheid het adres en parkeertips mee. 

 

Hoe reserveer je een plekje?

We organiseren van 12:00-13:30 een sessie en de volgende ronde is van 15:00 tot 16:30. Onder aan de pagina vind je een link met een formulier. Door dit formulier in te vullen reserveer je een plekje. Je krijgt in de mail een bevestiging met daarbij een betaalbezoek. Wanneer je de betaling hebt voldaan is de reservering definitief. 

Kom je ook high tea-en?
18 oktober