Voor de zakelijke markt: De bakbar óf de koekbar. Geur, kleur, verse taart en koekjes op elke gewenste locatie!
De bakbar op locatie

Onze mobiele bakbar is hét mobiele taarten evenement op lokatie.

We bakken live midden tussen de gasten smakelijk en prachtig opgemaakte taarten en hapjes. De bakbar is speciaal ontwikkeld om op locatie een taartenfeest te maken. Wij zijn enthousiast over het maken van authentieke taarten en nemen geïnteresseerden mee in de bereiding van al dat lekkers.

"De bakbar zorgt voor een gastvrij onthaal van de gasten. De zoete geuren van verse taart uit de oven zorgen binnen een mum van tijd voor een vrolijke sfeer. Bakken is hip, taart maakt blij en echte aandacht voor mensen en eten is belangrijk!"
De koekbar op locatie

De koekbar bakt de heerlijkste koekjes op locatie. Op de koekbar staat een prachtige antieke Kalmeijer speculaasmachine. Het geratel van de machine die handmatig wordt aangezwengeld wekt nieuwsgierigheid op. Door één draai aan de machine worden meerdere tandwielen aangedreven, die vervolgens weer de loopband laten draaien, het mes laat snijden en de koekwals bestuift met een beetje bloem. En zo rollen er in een mum van tijd vele koekjes op de band, die ter plekke in de oven worden afgebakken!

De wals om speculaasjes te maken is vervangen door een 3d-geprinte rol, dus nu kunnen alle koekjes gemaakt worden die je maar verzint! Zo maakten we speciale koekjes voor o.a. ETNA en Quooker.

Voor de koekjes die uit de koekbar rollen, kun je verschillende smaken kiezen, want het deeg draaien we uiteraard zelf! Denk aan heerlijke vanillekoekjes, frisse citroenkaakjes, verrassende koekjes met lavendel of juist wel authentieke speculaasjes.

"Naast deze koekjes nemen we natuurlijk ook nog andere zoete hapjes mee, zodat het echt een proeverij wordt!"
Vraag hier je offerte aan!
Ook zin in een taartenfeest of je eigen koekjes op jullie open dag, beurs of bedrijfsfeest?