Voor Erik en Annette mocht ik deze sweet table maken. Zij trouwden op een prachtige plek bij Arnhem in het bos. Zie op de foto's het prachtige resultaat!

Soms krijg ik de vraag of ik het maken van zoete tafels nog leuk vind. Hierbij een volmondig JA van mij; elke bruiloft is toch weer speciaal. Zo ook deze voor Erik en Annette. Ik mocht al regelmatig werken voor Annette's werkgever en nu heel bijzonder dat ik ook voor haar privé aan de slag mocht. Helemaal blij werd ik van hun keuze voor weddingplanner/stylist Myrthe, zij had buitenlocatie Woodz (Velp) prachtig aangekleed. Dank Wianda voor het prachtig vastleggen van deze tafel! 

Foto's: Wianda Bongen photography 

Styling: Myrthe Regelt Het

'Ik kende Saakje al een poosje en had al meerdere malen iets van haar lekkernijen mogen proeven, voor mij stond vast dat alleen zij onze Zoete Tafel voor onze bruiloft mocht verzorgen. Veel variatie in kleine en grote(re) taartjes, verfijnd van smaak, zelfs aan alle kids was gedacht, een ieder kon meerdere keren wat lekkers nemen en het geheel werd prachtig gepresenteerd. Nogmaals dank Saakje, het was in 1 woord fantastisch!' Annette
foto's: Wianda Bongen photography